Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Vizionat Clip De Pe Youtube / Video Zece Ani De Youtube Gangnam Style Cel Mai Vizionat Clip Justin Bieber Katy Perry Si Eminem In Top Zece - Videoclipul dark horse, al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări.

mai mult decât atât, a devenit un mijloc de comunicare în masă şi de promovare. Cu anvelope de de vară și una albă ce "purta" Dacă faci parte din programul de parteneriat youtube, poți să câștigi bani prin youtube.dacă faci parte din programul de parteneriat youtube, îți impunem standarde mai înalte. cel mai vizionat clip a fost realizat de cei de la auto express. , astfel încât ed sheeran se poate lăuda acum cu al doilea cel mai vizionat clip din istoria youtube.

mai mult decât atât, a devenit un mijloc de comunicare în masă şi de promovare. Videoclipul Dark Horse Al Cantaretei Katy Perry Cel Mai Vizionat In Acest An Pe Youtube Incont Stirileprotv Ro
Videoclipul Dark Horse Al Cantaretei Katy Perry Cel Mai Vizionat In Acest An Pe Youtube Incont Stirileprotv Ro from assets.protv.ro
Nu mai e pentru nimeni o surpriză faptul că youtube a devenit cel mai utilizat motor de căutare pentru tot ce înseamnă clip video. Ed sheeran începe 2019 bine! Devine cel mai vizionat videoclip de pe youtube din istorie galea viorel / 18:14, august 6, 2017 'despacito', melodia lui luis fonsi şi daddy yankee, a devenit cel mai vizionat videoclip de pe youtube, după ce luna trecută a devenit cel mai ascultat cântec la nivel mondial pe platformele de streaming, potrivit abc news. Clipul, care este deja cel mai vizionat clip din istorie pe youtube, a depășit 6 miliarde de vizualizări. A detronat de pe primul loc melodia "see you again" Topul celor mai vizionate videoclipuri pe you Baby shark cel mai urmărit clip de pe youtube. Eu de ex ii urasc din suflet pe cei de la parhon.

A scos la vânzare o mașină, dar a uitat să modifice pozele….

Este cel mai vizualizat clip de pe youtube, având 1,9 miliarde de vizualizări în plus faţă de orice alt Cu toate că a fost lansat în noiembrie 2013, videoclipul piesei „panama" Adună în fiecare an milioane de vizualzari; Durata de vizionare este importantă deoarece youtube poate să prezinte. Videoclipul "dark horse", al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări. Cu anvelope de de vară și una albă ce "purta" , astfel încât ed sheeran se poate lăuda acum cu al doilea cel mai vizionat clip din istoria youtube. Videoclipul „despacito", care devenise recent cel mai vizionat clip online, a fost șters de pe youtube în ceea ce pare un atac informatic. Potrivit pagina de media, cel mai vizionat clip, de pe partea românească a platformei youtube, a fost o parodie a melodiei despacito, făcută de grupul noaptea târziu. Doar uploadul oficial a strâns peste 15 milioane de. Melodia "despacito"a lui luis fonsi şi daddy yankee a devenit la finalul saptamanii trecute cel mai vizionat videoclip de pe youtube, cu peste trei miliarde de vizualizari. Indiferent dacă ești ligă sportivă, echipă, jucător, comentator sau doar fan, youtube este locul în care poți găsi evenimentele sportive care te atrag cel mai mult pe tine și pe publicul tău și te poți delecta cu acestea. de departe cel mai vizualizat clip cu dacia pe youtube are în prim plan un test absurd:

Şi la care mai participă cântăreaţa australiană sia şi solista rap americană doja cat, a strâns în 24 de ore cele mai multe vizualizări din întreaga lume, relatează efe Charlie bit my finger, again ", care a fost postat in 2007 doar pentru ca prietenii si familia sa se poata amuza pe seama lui harry, indignat ca fratele lui mai mic il. În caz că nu știai, cel mai vizionat clip de pe youtube la ora actuală este "despacito" Doar în primele zile din acest an a mai adăugat vreo patru milioane de vizualizări pentru "shape of you" Devine cel mai vizionat videoclip de pe youtube din istorie galea viorel / 18:14, august 6, 2017 'despacito', melodia lui luis fonsi şi daddy yankee, a devenit cel mai vizionat videoclip de pe youtube, după ce luna trecută a devenit cel mai ascultat cântec la nivel mondial pe platformele de streaming, potrivit abc news.

Charlie bit my finger, again ", care a fost postat in 2007 doar pentru ca prietenii si familia sa se poata amuza pe seama lui harry, indignat ca fratele lui mai mic il. E9mk9ba6wuph3m
E9mk9ba6wuph3m from static.infomusic.ro
Videoclipul „despacito", care devenise recent cel mai vizionat clip online, a fost șters de pe youtube în ceea ce pare un atac informatic. youtube găzduiește o bibliotecă imensă de videoclipuri și canale cu conținut sportiv din întreaga lume. A detronat de pe primul loc melodia "see you again" A devenit cel mai vizualizat videoclip de pe youtube cu 3 miliarde de vizualizări. Pentru că anul 2009 este aproape de final, youtube a contabilizat care a fost cel mai căutat şi vizionat clip video postat pe site în acest an. „despacito", cel mai vizionat videoclip de pe youtube, a fost șters de hackeri. de asemenea, este unul dintre videoclipurile care a strâns cel mai repede 100 de milioane de vizualizări pe platformă, respectiv în 21 de zile. A trecut pragul de 7 milioane de aprecieri, devenind primul al unui…

A lui wiz khalifa care depasise, in iulie, celebra "gangnam style".

A trecut pragul de 7 milioane de aprecieri, devenind primul al unui… A detronat de pe primul loc melodia "see you again" Videoclipul „despacito", care devenise recent cel mai vizionat clip online, a fost șters de pe youtube în ceea ce pare un atac informatic. Pentru că anul 2009 este aproape de final, youtube a contabilizat care a fost cel mai căutat şi vizionat clip video postat pe site în acest an. Este vorba despre „baby shark", cu aproape 7,4 miliarde de vizualizări. A lui wiz khalifa care depasise, in iulie, celebra "gangnam style". cel mai vizionat videoclip de pe youtube a fost șters. Psy a deținut până de curând recordul celui mai vizionat clip de pe platforma de video sharing, ajungând acum la 2.906.983.228 de vizionări. Vloggerii vlad munteanu și șelly completează. Videoclipul "dark horse", al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări. Cântecul pentru copii "baby shark" Canalul de youtube al mediapro music are cel mai vizionat clip în 2020, dintre încărcările de pe canalele de youtube ale caselor de discuri din românia. „despacito", piesa care a fost în toate cluburile în ultimele două veri a mai depășit un record pe youtube.

mai mulți artiști, printre care shakira, selena gomez, taylor swift și drake, au fost afectați de acest posibil atac informatic, întrucât videoclipurile lor erau postate de vevo. Potrivit pagina de media, cel mai vizionat clip, de pe partea românească a platformei youtube, a fost o parodie a melodiei despacito, făcută de grupul noaptea târziu. Cu aproape 7 miliarde și 40 de milioane de vizualizări, baby shark a depășit melodia despacito, lansată în 2017 de luis fonsi și daddy yanke. A trecut de patru miliarde de vizualizări pe youtube. În caz că nu știai, cel mai vizionat clip de pe youtube la ora actuală este "despacito"

Care este cel mai vizionat clip de pe youtube din istorie? Cel Mai Vizionat Clip De Pe Youtube In Acest An
Cel Mai Vizionat Clip De Pe Youtube In Acest An from storage0.dms.mpinteractiv.ro
Doar uploadul oficial a strâns peste 15 milioane de. Doar în primele zile din acest an a mai adăugat vreo patru milioane de vizualizări pentru "shape of you" Potrivit pagina de media, cel mai vizionat clip, de pe partea românească a platformei youtube, a fost o parodie a melodiei despacito, făcută de grupul noaptea târziu. cel mai vizionat clip de pe youtube. Charlie bit my finger, again ", care a fost postat in 2007 doar pentru ca prietenii si familia sa se poata amuza pe seama lui harry, indignat ca fratele lui mai mic il. Videoclipul „despacito", care devenise recent cel mai vizionat clip online, a fost șters de pe youtube în ceea ce pare un atac informatic. A pierdut supremamația youtube în fața videoclipului piesei „see you again", coloana sonoră a filmului "furios 7", vineri, „despacito" Durata de vizionare este importantă deoarece youtube poate să prezinte.

Indiferent dacă ești ligă sportivă, echipă, jucător, comentator sau doar fan, youtube este locul în care poți găsi evenimentele sportive care te atrag cel mai mult pe tine și pe publicul tău și te poți delecta cu acestea.

Nu mai e pentru nimeni o surpriză faptul că youtube a devenit cel mai utilizat motor de căutare pentru tot ce înseamnă clip video. Nu îți vom spune ce poți să creezi pe youtube, dar avem responsabilitatea de a ne comporta corect față de spectatorii, creatorii și advertiserii noștri. A atins numărul astronomic de 5 miliarde de vizualizări, clipul a dispărut. A devenit cel mai vizualizat videoclip de pe youtube cu 3 miliarde de vizualizări. Doar uploadul oficial a strâns peste 15 milioane de. Videoclipul „despacito", care devenise recent cel mai vizionat clip online, a fost șters, timp de câteva ore, de pe youtube în ceea ce pare un atac informatic. Indiferent dacă ești ligă sportivă, echipă, jucător, comentator sau doar fan, youtube este locul în care poți găsi evenimentele sportive care te atrag cel mai mult pe tine și pe publicul tău și te poți delecta cu acestea. Cu anvelope de de vară și una albă ce "purta" Videoclipul dark horse, al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări. Rebecca black, o tanara de 14 ani, se afla pe primul loc in clasmentul youtube, la categoria "cel mai vizionat videoclip al anului 2011". pe măsură ce încarci mai multe videoclipuri, poți să analizezi diferite rapoarte durată de vizionare îndate statistice youtube, pentru a înțelege rezultatele diferitelor videoclipuri. Videoclipul „despacito", care devenise recent cel mai vizionat clip online, a fost șters de pe youtube în ceea ce pare un atac informatic. Andra youtube cel mai vizionat clip youtube cele mai bune clipuri pe youtube 2013 cele mai vizionate clipuri pe youtube clasament youtube 2013 harlem shake youtube lalala song youtube top melody youtube 2013 top youtube 2013 youtube rewind 2013 youtube rom nia

Cel Mai Vizionat Clip De Pe Youtube / Video Zece Ani De Youtube Gangnam Style Cel Mai Vizionat Clip Justin Bieber Katy Perry Si Eminem In Top Zece - Videoclipul dark horse, al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări.. Care este cel mai vizionat clip de pe youtube din istorie? Videoclipul cu titlul imn oficial universitatea craiova a fost postat de utilizatorul speedymaryus, pe data de 5 ianuarie 2008, iar de atunci a adunat, până astăzi, 4 iulie 2012, nu mai puţin de 769 400 de vizualizări. Cântecul pentru copii "baby shark" Cu aproape 7 miliarde și 40 de milioane de vizualizări, baby shark a depășit melodia despacito, lansată în 2017 de luis fonsi și daddy yanke. Videoclipul „despacito", care devenise recent cel mai vizionat clip online, a fost șters de pe youtube în ceea ce pare un atac informatic.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Vizionat Clip De Pe Youtube / Video Zece Ani De Youtube Gangnam Style Cel Mai Vizionat Clip Justin Bieber Katy Perry Si Eminem In Top Zece - Videoclipul dark horse, al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări."